The hotel predeal cu piscina Diaries

restaurant predeal

Localizat in inima statiunii Predeal, un vacation resort de munte si schi, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul treatment imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde treatment creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele wonderful folosite cat si prin serviciile de calitate pe treatment le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

The menu options several different Greek salads and appetizers expertly crafted for a delicious eating practical experience. We invite you to test our signature dishes like the “Kataif Evanthia” as well as the “Kefalotiri Saganaki” created with the finest cheese and honey.

Immediate Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

You could email the location owner to let them know you ended up blocked. Please contain That which you have been executing when this site came up along with the Cloudflare Ray ID uncovered at the bottom of this webpage.

Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice on the net, ceea ce inseamna costuri minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata restaurante predeal si pentru toate buzunarele.

Vă puteţi bucura de mai multe tipuri de masaje sau tratamente corporale, la un Expense suplimentar. Dacă doriţi să petreceţi câteva ore de divertisment, hotelul Carmen incorporate un centru de bowling cu six piste.

Promitem ca va fi o seara minunata cu multe bunatati si bauturi grecesti, cu muzica greceasca si internationala, cu dessert bar si multe alte surprize!

utsakia”. The Greek cuisine has a lengthy tradition so whatsoever your preferences are, we've been positive you’ll obtain one thing you’ll like below (Vegetarian choices offered).

Dei am avut camera spre strada, cu geamurile inchise nu se auzea foarte tare zgomot de la maini. Micul dejun variat i de calitate. Personalized foarte dragu.

Această cerere de rezervare nu vă creează nicio obligație. Ea reprezintă simplu o cerere pentru a afla disponibilitatea și tariful total pentru perioada și camerele solicitate.

Hotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 cazare revelion 2024 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.

[click on aici pentru mai multe informații legate de prelucrarea mai multe datelor cu caracter personal precum și ștergerea lor]. Sunt de asemenea de acord să primesc alerte prin sms și electronic mail treatment să conțină răspunsuri la cererea mea cazare predeal cu vouchere de vacanta de rezervare.

Le-am cautat parinilor un loc frumos pt concediu i pana la urma am gasit disponibilitate la Hotel Carmen cazare hotel carmen predeal . Din ce mi-au povestit ai mei hotelul este foarte curat , lenjerie imaculata , prosoapele la fel .

Un hotel curat cu o camera foarte mare si frumoasa(am avut camera dubla superioara cu balcon) si cu un mic dejun foarte bun.

Pe thirteen ianuarie are loc evenimentul Vineri 13 la Lovin' Winebar & Bistro, alături de Cheese Up. Știm deja că va fi cu supă cremă de brânză, grilled cheese sandvici, desert de dulce amintire a Crăciunului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *